Kies voor 100% ecologisch

VAKMANSCHAP!

Previous slide
Next slide

Opschuren voor Een Frisse Start

De Eerste Stap naar een Prachtig Parket

Bij Schilderwerken D’Haese bieden we gespecialiseerde diensten voor het opschuren en behandelen van parketvloeren. Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw parket een tweede leven te geven. Door gebruik te maken van geavanceerde opschuurtechnieken verwijderen we zorgvuldig krassen, slijtage en oude afwerklagen. Zo wordt de natuurlijke schoonheid van het hout weer onthuld.

Professionele Behandeling voor Duurzame Pracht

Bescherm en Verfraai Uw Vloer met Onze Expertise

Na het opschuren brengen we hoogwaardige behandelingen aan om uw parket te beschermen en verfraaien. Onze deskundige keuze van oliën, lakken of andere afwerkingen zorgt ervoor dat uw parket niet alleen nieuw leven krijgt, maar ook bestand is tegen dagelijkse belasting en er jarenlang prachtig blijft uitzien.

Wilt u meer informatie over onze parketrestauratiediensten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw parketvloer te herstellen en te laten stralen als nooit tevoren. Met Schilderwerken D’Haese geniet u van een parketvloer die er niet alleen weer als nieuw uitziet, maar ook de tand des tijds kan doorstaan.