Kies voor 100% ecologisch

VAKMANSCHAP!

Previous slide
Next slide

Meubel Zandstralen:
Een Nieuw Leven voor Uw Interieur

Ervaren Meubelrestauratie: Berchem’s Beste Keuze

Bent u op zoek naar een vakman die u kan bijstaan in het zandstralen van meubels? In Berchem kunt u hiervoor aankloppen bij Schilderwerken D’Haese.

Herontdek de Schoonheid van Uw Meubelstukken

Vakmanschap en Verjonging voor Uw Meubels

Dankzij onze efficiënte reinigings- en straalmethodes krijgt uw keuken, eetplaats, houten vloer, trap, lambrisering, meubilair of antieke kast een perfecte make-over. Wij zorgen ervoor dat oude meubels, trappen, deuren, keukenkasten, eiken balken… er weer als nieuw uitzien en mooi passen in uw interieur. Vroeger ging de voorkeur uit naar klassiek en donker meubilair terwijl de trend nu eerder is om alles wat lichter, frisser en jonger te laten ogen. 

De ideale manier om uw meubilair die coup d’éclat te geven is door het te zandstralen. Met een minimum aan overlast en volgens de geldende milieuregels voeren wij projecten uit voor particulieren, architecten, aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en gemeenten. Wij kunnen de werken ter plaatse uitvoeren of de meubels meenemen naar ons atelier en gezandstraald terug afleveren.

De Kunst van het Zandstralen: Vernieuw en Verfris

Herontdek de Natuurlijke Pracht van Hout

U kunt ons inschakelen voor het zandstralen van onder meer meubels en trappen. Door zandstralen wordt al uw houtwerk ontdaan van vroegere verflagen, vernis, boenwas en onzuiverheden. Wij voeren een drukbehandeling met zandkorrels uit waardoor de originele houtstructuur terug zichtbaar wordt. Dit levert een opwaardering van uw houtwerk op.

We spuiten een straalmiddel bestaande uit fijn kwartszand en keramische parels onder hoge druk op de kastdeur, bodemplank, wand of een ander oppervlak. Door de schurende werking worden oude lagen zoals vernis of verf efficiënt van het oppervlak verwijderd. Alle hoeken en gaten worden schoon gestraald waardoor er een egaal oppervlak ontstaat. Zandstralen is de perfecte manier om uw interieur een frisse toets te geven voor een fractie van de kostprijs van nieuwe meubels.

Kwaliteit en Milieubewustzijn: Onze Keuze voor Kwartszand

Voor Uw Meubels Alleen het Beste

Wij werken uitsluitend met kwartszand omdat dit een zeer hoge zuiveringsgraad heeft, opgebouwd is uit uniforme harde korrels, vlot verwerkt kan worden en niet vervuilt. Bovendien is dit materiaal ecologisch en onschadelijk voor het milieu en bevat het geen organische bestanddelen. Het is samengesteld uit 99,5% siliciumzand en bijgevolg zeer geschikt voor het verwijderen van oude verflagen. Vraag gerust meer informatie over de werkwijze. U vindt onze gegevens op de contactpagina.