Kies voor 100% ecologisch

VAKMANSCHAP!

Previous slide
Next slide

Hoogwaardige en Duurzame Schilderdiensten voor Interieur en Exterieur

Een Meesterlijke Keuze voor Schilderwerken in Berchem

Onder de leiding van Didier D’Haese, met meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerken, voert ons team met interne krachten en externe partners opdrachten uit voor zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise omvat binnen- en buitenschilderwerk, en meubelzandstralen binnen een straal van 50 kilometer van Antwerpen. Maar ook als u een deskundige nodig heeft die uw schilderprojecten kan leiden in een uitgestrekter gebied rond Antwerpen, en zelfs internationaal, dan is Schilderwerken D’Haese de betrouwbare metgezel die u zoekt.

Gespecialiseerd in Ambachtelijke Interieurschilderwerken

Uw Ideeën tot Leven Gebracht met Onberispelijke Schilderprestaties

Schilderwerken D’Haese staat paraat voor het verzorgen van interieurschilderwerken aan muren, deuren, trappen en plafonds. Ook voor het plaatsen van plinten, lijstwerk en laminaat kunt u vertrouwen op onze vakkundigheid. Onze aanpak begint met zorgvuldige bescherming van al uw meubels in uw huis, appartement of commerciële ruimte, voordat we met het schilderwerk aanvangen. Vervolgens richten we ons op het nauwkeurig schuren en repareren van barsten en scheuren in wanden en plafonds.
Dankzij deze minutieuze plamuurtechniek kunnen we alle onvolkomenheden gladstrijken en een gelijkmatig eindresultaat bereiken.

Elk schilderproject krijgt speciale aandacht voor het juiste evenwicht tussen de ondergrond en de gebruikte materialen. We werken vaak nauw samen met technische adviseurs van Sigma om de perfecte aanpak te waarborgen. Als u de voorkeur geeft aan een ander merk, staan we open voor uw keuze. Twijfelt u over kleurcombinaties? Geen zorgen! Bij het bestellen van uw schilderwerk en goedkeuring van de offerte, bieden we professioneel kleuradvies in samenwerking met kleurenexpert Ann De Wachter van Moeke’s Nest.